Uputstvo za kupovinu

Uputstvo za kupovinu

ONLINE PONUDA

U OnLine ponudi preduzeća "Oleo-Mac" nalazi se preko 1500 najprodavanijih proizvoda iz različitih kategorija. Za sve ostale proizvode potrebno je da nas kontaktirate preko obrazaca koji se nalaze u polju "Kontakt". Cene se ažuriraju jednom nedeljno. U većini slucajeva navedene OnLine cene su aktuelne, ali "Oleo-Mac" zadrzava pravo da koriguje cene i nakon Vašeg naručivanja, s tim što ta promena ne sme biti veća od 10 %, bez obzira da li je reč o smanjivanju ili povećanju navedene cene. Naravno, o tome ćete biti obavešteni pre slanja poručene robe, čime dobijate mogućnost da, bez ikakvih posledica, odustanete od kupovine. Takođe, ukoliko se dogodi da nekog od proizvoda iz OnLine shopa trenutno nema na stanju, imate mogućnost da rezervišete taj proizvod po istoj ceni, bez obzira na eventualno povećanje iste u narednoj nabavci. Cene su prikazane dinarima i eurima, s tim što je jedina i isključiva valuta plaćanja - DINAR. Cene u eurima su prikazane samo informativno i orijentaciono, i ne predstavljaju sredstvo plaćanja.

NARUČIVANJE, SLANJE I PLAĆANJE ROBE ZA FIZIČKA LICA

Robu možete preuzeti lično ili Vam može biti poslata pouzećem. Za sada postoji samo jedan način slanja i plaćanja robe, a to je slanje putem kurirskih službi i gotovinsko plaćanje. Nakon prijema porudžbine i slanja potvrdnog emaila Vama, najkasnije posle 2 do 3 dana roba će Vam biti poslata putem neke od kurirskih službi - AKS, najčešće... Po prijemu robe, kuriru na licu mesta plaćate punu cenu robe, uvećanu za troškove kurirskih sluzbi (cena zavisi od težine predmeta, i kreće se od 220-1000 din, okvirno). Za proizvode cija je cena preko 70.000,oo dinara, troškovi dostave padaju na NAŠ teret.  Težina proizvoda koja je data u opisu ne mora da odgovara u potpunosti stvarnoj težini. Prikazana težina je primerena kategorijama AKS kurirske službe, kako bi obračun troška isporuke bio što precizniji.
 

NARUČIVANJE, SLANJE I PLAĆANJE ROBE ZA PRAVNA LICA

Robu možete preuzeti lično ili Vam može biti poslata pouzećem. Pre plaćanja robe virmanskim putem morate proveriti dostupnost artikla slanjem upita, ili naručiti robu putem sajta, i pre uplate, sačekati predračun koji će Vam biti poslat na email koji ste naveli. Iz tog razloga jako je bitno da prilikom registracije i/ili plaćanja u polje za dodatne komentare unesete podatke Vaše firme. Nakon što sredstva budu prebačena na naš tekući račun, roba Vam se šalje kurirskom službom, o Vašem trošku, osim ukoliko vrednost robe prelazi 70.000,oo din sa uključenim PDV-om, jer u tom slučaju troškove prevoza snosi Oleo-Mac d.o.o.. Ukoliko želite robu da platite gotovinski, postupak je isti kao za fizička lica, s tim što uz fiskalni, dobijate i gotovinski račun, radi pravdanja troškova. 
Težina proizvoda koja je data u opisu ne mora da odgovara u potpunosti stvarnoj težini. Prikazana težina je primerena kategorijama AKS kurirske službe, kako bi obračun troška isporuke bio što precizniji.


SEKTOR VELEPRODAJE I USLOVI ZA DOBIJANJE STATUSA VP KUPCA
 

Da biste videli VP cene, morate proći kroz nekoliko faza:

1. registrujte se, i ostavite podatke o Vašoj firmi

2. najkasnije za jedan dan, Vašem nalogu biće dodate privilegije koje omogućuju pristup VP cenama

3. precrtane cene su važeće MP cene, dok se cene koje se vide nakon priajve na Vaš nalog, VP cene bez rabata i PDV-a

4. Uslove rabata dogovaramo lično ili telefonskim putem

5. Proizvodi koji se ne nalaze u sekciji VELEPRODAJA, i kojima ni nakon Prijave nije precrtana cena, takođe se mogu kupiti, ali su rabati znatno niži

Za takve proizvode, kontaktirajte nas.

GARANCIJA, SERVIS I FISKALNI RACUN

Svi gotovi proizvodi kupljeni kod nas (testere, kose, kosilice, trimeri, alat...) imaju garanciju u trajanju od DVE godine i obezbeđen servis. Jedino Bosch profesionalni alat ima garanciju od tri godine, koja se stiče nakon registracije na sajtu, koju Vam mi obavljamo nakon uspešno završene procedure kupovine. Nakon što Nam stigne Vaš novac koji ste poslali putem kurirske službe, na adresu koje ste naveli prilikom poručivanja, biće Vam poslat koverat sa fiskalnim računom i garantnim listom, čime ostvarujete pravo na garanciju.